Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
close

Badkamer jaren
dertig woning in Brummen

Binnenkijken bij familie Van der Beek - Binnenkijken bij familie Van der Beek Binnenkijken bij familie Van der Beek - Binnenkijken bij familie Van der Beek  

Binnenkijken bij...
Familie Van der Beek

Aan het woord:Erika van der Beek
Woonplaats:Brummen (Gelderland)
Type badkamer:Badkamer met historische sfeer 

 

Badkamer jaren dertig woning

Erika en Remco van der Beek wonen in een prachtige jaren dertig woning, die lange tijd dienstdeed als bankfiliaal. Ze hebben het pand in oude staat hersteld, met behoud van de jaren dertig details. Ook hun badkamer past perfect bij de sfeer van de woning.

Binnenkijken bij familie Van der Beek - badkamer jaren dertig woning
Binnenkijken bij familie Van der Beek - badkamer jaren dertig woning

In eigen beheer

De verbouwing was een hele klus, die ze grotendeels in eigen beheer hebben uitgevoerd. Leidraad was een plattegrond van de originele woning, die ze vonden in het gemeentearchief. De woning werd van binnen compleet gestript en ook het buitenterrein werd in oude staat hersteld. “We krijgen zulke leuke reacties”, vertelt Erika niet zonder trots

Zelfs vreemden die het huis nog van vroeger kennen, bellen aan om ons te complimenteren. Bijzonder, toch?
Binnenkijken bij familie Van der Beek - Badkamer in stijl

Badkamer in stijl

Voor het interieur van hun jaren dertig woning kozen Erika en Remco voor modern, met behoud van enkele karakteristieke details. “Strak, met niet te veel tierelantijnen, maar wel warm”, zo legt Erika uit. In de badkamer valt vooral de combinatie van teakhout met antracietkleurige tegels op. “We vielen meteen voor die warme houtkleur. Het heeft iets koloniaals en past perfect bij de historische stijl van het huis. En door de toepassing in strakke lijnen is het toch een moderne badkamer.”

Wat veel mensen niet weten, is dat teak een oliehoudend product is. Daarmee is het zeer geschikt voor de badkamer. Het kan behandeld worden met een vlekwas en/of een monocoat om het hout extra te beschermen.

Het heeft iets koloniaals en past perfect bij de historische stijl van het huis

Regendouche met Sunshower

”Een regendouche hadden we ook al in ons vorige huis, maar die hebben we nu op aanraden van de Baden+ badkamerspecialist aangevuld met een Sunshower. Een topadvies! We hebben immers allemaal steeds minder tijd; nu kunnen we tijdens het douchen ook lekker onze spieren verwennen. Die luxe combinatie is heerlijk: ik kan het iedereen van harte aanbevelen!”

Zelf geïnstalleerd

Voor de vloer en wanden hebben Erika en Remco gekozen voor een antracietkleurige tegel in twee verschillende formaten: een grote voor op de vloer en een smallere voor op de wanden. “Dat geeft rust, maar ongemerkt ook een speels effect.” Lachend vertelt Erika hoe ze alles zelf hebben geïnstalleerd in hun badkamer: “Dat was heus niet altijd even gemakkelijk, maar gelukkig is alles goed gelukt. En toen we het even niet meer wisten, hielp Baden+ ons uit de brand.”

Binnenkijken bij familie Van der Beek - afbeeldingen
Binnenkijken bij familie Van der Beek - afbeeldingen

Superservice

Dit is al de derde badkamer die ze samen met Baden+ realiseren. Dat is niet voor niks, wil Erika nog wel even benadrukken. “Ze leveren superservice, denken echt met je mee en verrassen je als trendwatcher met oplossingen die nét even anders zijn dan wat je zelf al had bedacht. Dat maakt zo’n project heel plezierig. Het gaat toch om een ruimte die je dagelijks gebruikt. Daar moet je goed over nadenken.” Op zoek naar nog meer inspiratie bij mensen thuis? Lees de verhalen in ons badkamerboek. 

Binnenkijken bij familie Van der Beek - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Meer binnenkijkers

 

Binnenkijken bij
familie Crielaard

Het jonge gezin bouwde een villa met prachtig uitzicht, aan de rand van de polder. De nieuwe badkamer past precies bij hun wensen.

 

Binnenkijken bij Francis

De voormalige diëtistenkamer veranderde in een droombadkamer. Bekijk de video en ontdek de moderne badkamer!

 

Binnenkijken bij een zwarte badkamer

Dat de familie van zwart houdt, is meteen duidelijk als je de woning binnenstapt. Met de badkamer als pronkstuk!

Met liefde gemaakt
Afspraak maken