Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
close


HOUTLOOK BADKAMER
in hoogeveen

Afbeelding van een houtlook badkamer in Hoogeveen Afbeelding van een houtlook badkamer in Hoogeveen  
Afbeelding van een badkamer met houtlook vloer- en wandtegels in Hoogeveen

Binnenkijken bij...
een houtlook badkamer

Gemaakt door:Tegels & Sanitair Hoogeveen
Woonplaats:Hoogeveen
Type badkamer:Natuurlijke badkamer
Wensen van de klant:De uitstraling van hout, samen met luxe sanitair in een stoer jasje 

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer met een natuurlijke uitstraling? Kom binnenkijken bij deze houtlook badkamer van de familie Pot uit Hoogeveen! Ontdek hoe levensechte houtlook tegels zorgen voor een natuurlijke look. Lees verder en bewonder de harmonieuze combinatie van hout- en betonlook, matzwarte accenten en luxe details. Laat je inspireren door deze natuurlijke omgeving en ontdek de stappen richting jouw eigen badkamer renovatie.

Houtlook tegels

Bij Tegels & Sanitair Hoogeveen hebben we een uitgebreide collectie houtlook tegels voor de badkamer, die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Door reliëf en levensechte prints ontstaat een natuurlijke uitstraling die volledig waterdicht is. In deze badkamer zie je houtlook tegels op de wand en vloer terugkomen. Samen met betonlook wandtegels en matzwarte accenten vormt het de basis van deze natuurlijke badkamer in Hoogeveen.

Badkamer moodboard met houtlook tegel, betonlook tegel en matzwarte accenten
Binnenkijken bij een houtlook badkamer in Hoogeveen - Houtlook tegels & Badkamermeubel

Houtlook badkamermeubel

De familie Pot uit Hoogeveen wilde graag een kalme uitstraling waar alle badkamer accessoires netjes opgeborgen kunnen worden. In dit houtlook badkamermeubel met vier lades kan het gezin allerlei benodigdheden kwijt, terwijl het binnen handbereik blijft. Ook kan het gezin uitwijken naar de twee kasten aan weerszijden van het meubel; een ideale plek voor bijvoorbeeld badtextiel. De matchende houtlook van de kasten zorgt voor een harmonieus geheel in de meubelhoek van deze badkamer.

Houtlook tegels versterken de natuurlijke uitstraling in de badkamer

Luxe inloopdouche

De royale doucheruimte is een plek waar pure wellness ervaren wordt. We kozen voor een luxe inloopdouche waar de houtlook vloertegels naadloos doorlopen. Hierdoor ontstaat er een gevoel van ruimte, wat we hebben versterkt met douchedeuren van helder glas. Om een stoer accent toe te voegen, hebben we matzwarte scharnieren en lijsten gebruikt. De ene kant bevestigden we aan de muur, de andere kant aan een door ons geplaatste scheidingswand. Zo is de toilethoek afgeschermd en kan de volledige aandacht uitgaan naar de Sunshower en luxe doucheset met regendouche, die uit het strakke kunststof plafond met spotlights komt.

Binnenkijken bij een houtlook badkamer in Hoogeveen - Inloopdouche & Stoer matzwart
Binnenkijken bij een houtlook badkamer in Hoogeveen - Inloopdouche & Stoer matzwart

Matzwart

Bij de natuurlijke uitstraling vonden we een fraaie tegenhanger met de kleur matzwart. Van de waskommen, Sunshower en doucheset tot stijlvolle details in randen en lijsten; overal wordt het gezin getrakteerd op deze stoere kleur. Zo ook in de toilethoek, waar we het toilet, de accessoires en de designradiator in matzwart uitvoerden. De combinatie met houtlook en betonlook geeft een spannend visueel effect en benadrukt de kracht van details.

De royale inloopdouche biedt een plek van pure wellness

Styling houtlook badkamer

Voor de finishing touch kleedden we de badkamer aan met stijlvolle accessoires en sfeervolle decoraties. Wat dacht je van ronde spiegels met ledverlichting en een matzwarte rand? Of plantjes in aardewerk vaasjes en decoratieve elementen die een extra kleurcontrast bieden, zoals wit? Met deze puntjes op de i kreeg de houtlook badkamer precies de sfeer waar de familie Pot voor ging!

Met decoraties aangeklede houtlook badkamerkast en ronde badkamerspiegel met matzwarte rand
Binnenkijken bij een houtlook badkamer in Hoogeveen - Styling houtlook badkamer & Houtlook badkamer in Hoogeveen

Jouw houtlook badkamer

Heb je interesse in een houtlook badkamer met luxe accenten? En ben je enthousiast om aan de slag te gaan met jouw eigen badkamer? Tegels & Sanitair Hoogeveen staat klaar om je te begeleiden, van het ontwerpen van de badkamer tot het maken van sanitair keuzes en de installatie. Bezoek onze badkamer showroom of maak een vrijblijvende afspraak met onze ontwerper.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een houtlook badkamer in Hoogeveen - Banner - Vitaliteitsmagazine

GRATIS magazine:
Baden+ Vitaal op je deurmat

Baden+ Vitaal is het magazine voor een fit en gelukkig leven. Lees alles over gezonde gewoontes, fijne beautyrituelen, yoga en mindfulness. Met de badkamer als ultieme basis om vitaal te genieten. Wij sturen het magazine gratis naar je op!

NU AANVRAGEN

 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken