Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
close


luxe BADKAMER in Klazienaveen

Binnenkijken bij een luxe badkamer in Klazienaveen - Binnenkijken bij een luxe badkamer in Klazienaveen Binnenkijken bij een luxe badkamer in Klazienaveen - Binnenkijken bij een luxe badkamer in Klazienaveen  
Binnenkijken bij een luxe badkamer in Klazienaveen - 1. Samenvatting

Binnenkijken bij...
een luxe badkamer met natuurlijke uitstraling

Gemaakt door:Tegels & Sanitair Hoogeveen
Woonplaats:Klazienaveen
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Exclusiviteit gecombineerd met een natuurlijke uitstraling

Voor de familie Pol uit Klazienaveen creëerden we deze badkamer vol rijkelijk sanitair en meubilair. Met een natuurlijke, luxe uitstraling als uitgangspunt vulden we de badkamer met een riante doucheruimte, een royaal badkamermeubel met twee waskommen en een uitgebreide toiletruimte. Geniet mee en neem een kijkje in deze natuurlijke badkamer vol luxe.

Luxe in overvloed

Als je de badkamer binnenstapt tref je een weelde aan luxe. Het meubelgedeelte maakt een statement van jewelste. Bij de doucheruimte kozen we voor een glazen douchewand om de luxe inbouw douche een podium te geven. Vanuit het toiletgedeelte is het genieten van de designradiator. Het luxegevoel komt ook terug bij de indeling. Zo kan het gezin eenvoudig tegelijkertijd gebruikmaken van de badkamer, wat het ochtendritueel comfortabeler maakt. Spotlights, luxaflex en de spiegel met ledverlichting bieden samen veel mogelijkheden om te spelen met het licht. Zo kan voor elke situatie de juiste sfeer worden bepaald.

Tip: open opbergruimtes zijn handig, maar ook ideaal om fraaie decoraties te etaleren.

Binnenkijken bij een luxe badkamer in Klazienaveen - 1. Luxe in overvloed 2. Natuurlijke uitstraling
Binnenkijken bij een luxe badkamer in Klazienaveen - 1. Luxe in overvloed 2. Natuurlijke uitstraling

Natuurlijke uitstraling

We haalden het buitenleven naar binnen met grote badkamertegels in zachte aardetinten. De wandtegels aan de meubelzijde hebben een ruw oppervlak, waarbij het golvende reliëf het strand symboliseert. Ook voor de waskommen en het toilet is een vorm gekozen waar de natuur in terugkomt. Het gebruik van hout en keramiek maken de natuurlijke uitstraling van deze badkamer compleet.

Deze Japandi badkamer toont meer ideeën voor een natuurlijke inrichting met luxeproducten.

De luxe inrichting met natuurlijke invloeden creëren samen het ultieme wellness gevoel 

Riante doucheruimte

De douche zit vol luxe en comfort. Met de grote glazen douchedeur, het grote vingergat en de doorlopende vloertegels vanuit de badkamer is het eenvoudig in- en uitstappen. Eenmaal onder de douche kan het gezin genieten van een heerlijk wellnessmoment. De matzwarte doucheset met stijlvolle handdouche is prachtig in de muur verwerkt. Ook creëerden we voldoende opbergmogelijkheden en een zitgedeelte.   

Meer tips voor wellness in de badkamer? Lees onze tips over ontspanning in de badkamer.

Binnenkijken bij een luxe badkamer in Klazienaveen - 3. Riante doucheruimte 4. Royaal houten badkamermeubel
Binnenkijken bij een luxe badkamer in Klazienaveen - 3. Riante doucheruimte 4. Royaal houten badkamermeubel

Royaal houten badkamermeubel

Het gezin wenste een royaal meubelgedeelte met veel opbergmogelijkheden. We kozen voor een natuurlijk badkamermeubel van hout met open en gesloten opbergmogelijkheden. Witte waskommen en matzwarte inbouwkranen versterken het ruimtelijke effect en bieden een fraaie contrasten met de zachte natuurtinten. Om deze spiegel met ledverlichting kun je niet heen. Vanuit alle hoeken in de badkamer toont het luxe en natuurlijke puurheid.

Trendy toiletruimtes

Beide toiletruimtes in de badkamer zijn rijkelijk ingericht met trendy badkamer accessoires en natuurlijke decoraties. Het toilet in de badkamer is naast het raam geplaatst. Zo kan er genoten worden van natuurlijk licht, wat vitale energie tijdens het ochtendritueel biedt. De designradiator naast het toilet maakt frisse ochtenden aangenamer. We trokken de luxe, natuurlijke stijl vanuit de badkamer door met houten accenten, een hangend toilet en trendy accessoires. De prachtige lamp in matzwart maakt het luxe plaatje compleet.

Een in de hoek geplaatst toilet fontein versterkt het ruimtelijke effect.
 

Binnenkijken bij een luxe badkamer in Klazienaveen - 5. Toiletruimtes 6. Ook toe aan een nieuwe badkamer?
Afspraak in de badkamer showroom in Hoogeveen

Ook genieten van luxe en natuur in de badkamer?

Gaat je hart sneller kloppen van deze luxe badkamer met natuurlijke accenten? Samen met ons haal je het buitenleven naar binnen en kun je baden in luxe. Tegels & Sanitair in Hoogeveen brengt de badkamer deskundig bij elkaar, van ontwerp tot en met de oplevering. Kom langs in de showroom of maak alvast een vrijblijvende afspraak met onze badkamer ontwerper.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een luxe badkamer in Klazienaveen - Banner - Ontdek je nieuwe thuis

Tips om thuis te ontspannen

Hoe maken we in deze tijd van ons thuis dé plek waar we graag verblijven? Een plek waar je kunt genieten van alle rust, comfort en warmte. We helpen je graag op weg met de beste tips en tricks. Zodat je alle zorgen even achter je kunt laten en thuis kunt ontspannen. 

ONTDEK JE NIEUWE THUIS 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken