Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
close


Natuurlijke badkamer in Zuidwolde

Binnenkijken bij een natuurlijke badkamer in Zuidwolde - Binnenkijken bij een natuurlijke badkamer in Zuidwolde Binnenkijken bij een natuurlijke badkamer in Zuidwolde - Binnenkijken bij een natuurlijke badkamer in Zuidwolde  
Binnenkijken bij een natuurlijke badkamer in Zuidwolde - 1. Samenvatting

Binnenkijken bij...
een natuurlijke badkamer met vrijstaand bad

Gemaakt door:Tegels & Sanitair Hoogeveen
Woonplaats:Zuidwolde
Type badkamer:Natuurlijke badkamer
Wensen van de klant:Natuurlijke sfeer, genoeg opbergruimte en vrijstaand bad

Is de badkamer voor jou ook een oplaadplek? Waar je jezelf even terugtrekt, de dag loslaat en helemaal tot rust komt? Dan past een natuurlijke badkamer goed bij jou. Voor onze klant in Zuidwolde creëerden we deze sfeervolle badkamer. Met een bijzondere houtlook wand, veel opbergruimte en een vrijstaand bad om in te relaxen.

Natuurlijke badkamer in Zuidwolde

Met aardse kleuren en materialen breng je de ongerepte natuur in huis. In deze badkamer in Zuidwolde is de houtlook wand een eyecatcher. Met reliëf, wat een robuuste uitstraling geeft. Gecombineerd met rustige betonlook tegels op de vloer. Het houtlook meubel matcht goed met de tegels en verder hebben we de badkamer bewust minimalistisch gelaten. Zo behoud je het zengevoel. Niet onbelangrijk in je natuurlijke badkamer.

Meer ideeën voor hout in je badkamer.

Binnenkijken bij een natuurlijke badkamer in Zuidwolde - 1. Natuurlijk badkamer in Zuidwolde 2. Badkamermeubel met ronde XL spiegel
Binnenkijken bij een natuurlijke badkamer in Zuidwolde - 1. Natuurlijk badkamer in Zuidwolde 2. Badkamermeubel met ronde XL spiegel

Badkamermeubel met ronde XL spiegel

Rommel en rust gaan niet samen. Daarom is genoeg opbergruimte onmisbaar in je natuurlijke badkamer. We hebben gekozen voor een houtlook meubel met vier ruime lades. Hier passen gemakkelijk al je badkamerspullen in. De dubbele wastafel is extra praktisch als je tegelijkertijd wil tandenpoetsen of je klaar wil maken. Met als letterlijke blikvanger: de ronde spiegel in XL formaat. Super trendy! In combinatie met de witte hanglampjes is het een mooi geheel geworden.

Meer opbergruimte creëren? Lees onze tips.

Met aardse kleuren en materialen breng je de ongerepte natuur in huis.

Vrijstaand badderen

Badderen is goed voor lichaam en geest. En met zo’n vrijstaand exemplaar is het ook nog een stijlvolle toevoeging voor je badkamer. De kranen hebben we netjes weggewerkt in een houtlook tussenwandje. En achter het bad hebben we een handdoekbeugel opgehangen, zodat je vanuit het bad gelijk een handdoek kunt pakken. Ook al is het moeilijk om het bad te verlaten. Zeker als je je favoriete serie aanzet op de handige badplank.

Bekijk onze vrijstaande baden

 

Binnenkijken bij een natuurlijke badkamer in Zuidwolde - 3. Vrijstaand badderen 6. Jouw natuurlijke badkamer
Afspraak in de badkamer showroom in Hoogeveen

Jouw natuurlijke badkamer

Wil je ook genieten in je nieuwe, natuurlijke badkamer? Dan maken we bij Tegels & Sanitair Hoogeveen graag een ontwerp op maat. Dat helemaal voldoet aan jouw wensen. Je kunt alvast inspiratie opdoen bij andere binnenkijkers, onze complete voorbeeldbadkamers en badkamerstijlen. Maar ook in onze badkamershowroom in Hoogeveen kun je de laatste trends bekijken. Om de tafel zitten met een van onze adviseurs? Maak alvast een afspraak via onze online afsprakentool. Geheel vrijblijvend!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een natuurlijke badkamer in Zuidwolde - Banner - Vitaliteitsmagazine

GRATIS magazine:
Baden+ Vitaal op je deurmat

Baden+ Vitaal is het magazine voor een fit en gelukkig leven. Lees alles over gezonde gewoontes, fijne beautyrituelen, yoga en mindfulness. Met de badkamer als ultieme basis om vitaal te genieten. Wij sturen het magazine gratis naar je op!

NU AANVRAGEN

 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken