Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij een Japandi badkamer in Hoogeveen

Binnenkijken bij een Japandi badkamer in Hoogeveen - Binnenkijken bij een Japandi badkamer in Hoogeveen Binnenkijken bij een Japandi badkamer in Hoogeveen - Binnenkijken bij een Japandi badkamer in Hoogeveen  
Binnenkijken bij een Japandi badkamer in Hoogeveen - 1. Samenvatting

Binnenkijken bij...
een Japandi badkamer vol trends

Gemaakt door:Tegels & Sanitair Hoogeveen
Woonplaats:Hoogeveen
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Minimalistische badkamer volgens de laatste trends

Deze Japandi badkamer straalt rust uit. Met zijn ingetogen kleurenpalet en minimalistische indeling. Niet te veel poespas, maar wel volgens de laatste trends. Terug naar de essentie en tegelijkertijd klaar voor de toekomst. Kijk binnen bij deze unieke badkamer die we in Hoogeveen gerealiseerd hebben.

Japandi badkamer

Japandi is een nieuwe woonstijl en vormt één van de badkamertrends. Kenmerken van deze stijl zijn minimalisme, lichte kleuren en houttinten. En laten dat nou net de woorden zijn die deze badkamer in Hoogeveen het beste beschrijven. Het unieke aan deze badkamer is dat we ook andere trends hebben verwerkt.

Ontdek alle badkamertrends

 

Vrouw ligt in een matwit bad met organische vorm
Display met voorbeelden van de laatste tegeltrends voor de badkamer

Trendy tegels

Zo hebben we gekozen voor een trendy tegelcombinatie: XXL meets visgraat. De basis hebben we gelegd met XXL vloer- en wandtegels. In een rustige, betonlook kleur. Achter het meubel hebben we een speelse wand gecreëerd met visgraattegels. We hebben ook hier bewust gekozen voor een grijstint, zodat het geheel rustig blijft.

Lees meer over onze tegels

 

Terug naar de essentie en tegelijkertijd klaar voor de toekomst.

Badkamermeubel met ovale spiegels

Het pronkstuk is toch wel het badkamermeubel. En dan vooral de combinatie van vormen, materialen en kleuren. De rechte lijnen van het meubel contrasteren perfect met de ovale spiegels. En wat dacht je van de kleurencombinatie hout, wit en goud? Samen vormen ze een badkamermeubel in harmonie. Met verrassend veel opbergruimte.

Wist je dat ovale spiegels één van de laatste spiegeltrends zijn?

Binnenkijken bij een Japandi badkamer in Hoogeveen - 3. badkamermeubel met ovale spiegels 4. (Half)vrijstaand badderen en douchen
Binnenkijken bij een Japandi badkamer in Hoogeveen - 3. badkamermeubel met ovale spiegels 4. (Half)vrijstaand badderen en douchen

(Half)vrijstaand badderen en douchen

In deze badkamer heb je ruimte en vrijheid. Dat is te danken aan een slimme indeling. Zo hebben we een inloopdouche gecreëerd met een mooie wand, die gelijk zorgt voor een afscheiding van het toilet. Het ruime ligbad is halfvrijstaand. Je hebt de look van een vrijstaand bad, maar een zijde zit tegen de wand. Dat werkt ruimtebesparend en ziet er ook nog stijlvol uit. De gouden details komen ook in dit deel van de badkamer terug. In de douchekranen, de badkraan én de toiletaccessoires.

Jouw trendy badkamer

Bij Tegels & Sanitair Hoogeveen verrassen we je graag. In ontwerp, service en installatie. Deze Japandi badkamer in Hoogeveen geeft je wellicht inspiratie, maar we maken graag een badkamer die bij jou past. In jouw favoriete badkamerstijl, gevuld met meubels waar je dagelijks van geniet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom of maak alvast een afspraak met onze badkamerontwerper.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Afspraak in de badkamer showroom in Hoogeveen
Binnenkijken bij een Japandi badkamer in Hoogeveen - Banner - Vitaliteitsmagazine

GRATIS magazine:
Baden+ Vitaal op je deurmat

Baden+ Vitaal is het magazine voor een fit en gelukkig leven. Lees alles over gezonde gewoontes, fijne beautyrituelen, yoga en mindfulness. Met de badkamer als ultieme basis om vitaal te genieten. Wij sturen het magazine gratis naar je op!

NU AANVRAGEN

 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken