Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
Maak je moodboard - Maak je moodboard
Zo breng je in 5 stappen je badkamerwensen in kaart

Badkamer moodboard stappenplan

Een moodboard is handig en leuk om je wensen te verzamelen. Je hoeft niet meer met schaar en papier aan de gang te gaan, want bij Tegels & Sanitair Hoogeveen vind je de online badkamer moodboard tool. De mooiste afbeeldingen op onze website zet je met één klik op je persoonlijke moodboard. Zo ontstaat een prachtige collage van je badkamerwensen, die je vervolgens kunt delen en uitprinten. Lees het stappenplan en ga aan de slag!

Maak je moodboard - 1. Maak een account aan

1. Maak een account aan

Voordat je aan de slag gaat, maak je een account aan. Dan ben je ervan verzekerd dat alle afbeeldingen op je moodboard bewaard blijven. In je account kun je het moodboard bekijken, delen, uitprinten en een afspraak maken bij een winkel naar keuze. Ook handig: in je account kun je afmetingen of foto’s van je huidige badkamer bewaren. Zo heb je alles voor je nieuwe badkamer digitaal bij de hand.

2. Afbeeldingen verzamelen op je moodboard

Als je een account hebt aangemaakt, zie je dat je moodboard nog leeg is. Nu is het tijd voor het leukste: jouw ideeën verzamelen! Op de website doe je veel inspiratie op en vind je de mooiste afbeeldingen. Kijk eens naar onze complete badkamers, onze badkamerstijlen en lees alles over trends in onze blogs. Zie je afbeeldingen die je aanspreken? Klik dan op het hartje in de afbeelding. De afbeelding wordt zo bewaard op je moodboard.

Maak je moodboard - 2. Tips voor je badkamer moodboard
Maak je moodboard - 2. Tips voor je badkamer moodboard

3. Moodboard bekijken en bewerken

Op desktop zie je rechtsbovenin en op mobiel linksonder het icoontje van je moodboard. Als je daarop klikt, ga je gelijk naar je moodboard. Hier vind je een verzameling van al je favorieten. Spreekt een afbeelding je toch niet zo aan? Dan klik je op het prullenbakje om het beeld te verwijderen. Nieuwsgierig op welke pagina de afbeelding ook alweer stond? Als je op een afbeelding klikt ga je direct naar die pagina. Handig!

4. Moodboard delen en uitprinten

Ben je helemaal tevreden over je moodboard en wil je graag je wensen bespreken met je partner, vrienden of familie? Via de knop ‘delen’ kun je jouw moodboard verzenden via WhatsApp, mail of Facebook. De ontvanger krijgt dan een linkje, waarmee hij je moodboard kan bekijken. Natuurlijk kun je jouw moodboard ook uitprinten.

Maak je moodboard - 3. Bewaar, mail of deel je badkamer moodboard
Maak je moodboard - 3. Bewaar, mail of deel je badkamer moodboard

5. Afspraak maken met de winkel

Wil je jouw badkamerwensen tot leven brengen? In de winkel kun je alle producten in het echt bekijken. Voor persoonlijk advies en een ontwerp op maat kun je het beste online een afspraak maken. Als je via je moodboard op ‘verstuur & plan een afspraak’ klikt, maak je een afspraak en wordt de link naar je moodboard automatisch meegestuurd. Op de dag van de afspraak tref je zo een specialist die jouw wensen heeft bekeken en een ontwerp kan maken dat daar perfect op aansluit.

De zekerheid van Tegels & Sanitair Hoogeveen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Tegels & Sanitair Hoogeveen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Maak je moodboard - Reviewblok
Maak je moodboard - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties