Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
close
Badkamers Hoogeveen - Badkamers Hoogeveen Badkamers Hoogeveen - Badkamers Hoogeveen

Badkamers Hoogeveen

Ben je op zoek naar een complete badkamer in Hoogeveen? Kom langs bij ons familiebedrijf Tegels & Sanitair Hoogeveen. Wij helpen je aan een complete droombadkamer; van ontwerp tot en met de installatie. Zo hebben we al mooie badkamers gerealiseerd in Hardenberg, De Wolden, Coevorden en natuurlijk Hoogeveen.   

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers Hoogeveen

Een badkamer is heel persoonlijk. De een geniet het liefst in een stoere badkamer, terwijl de ander pas echt ontspant in een wellnessbadkamer. Wat je wensen ook zijn; wij realiseren jouw droombadkamer in Hoogeveen en omgeving. In een kennismakingsgesprek bespreken we je wensen en eisen, die we vervolgens verwerken in een uniek ontwerp. Tenslotte brengen onze installateurs het ontwerp tot leven. Voor je het weet loop jij binnen in je gloednieuwe badkamer.

Bekijk onze complete badkamers

Stoer badkamermeubel met stalen frame
Badkamers Hoogeveen - 1. Badkamers Hoogeveen 2. Badkamerwinkel Hoogeveen

Badkamerwinkel Hoogeveen

Wil je alvast inspiratie opdoen voor je badkamer? Kom langs in onze badkamerwinkel in Hoogeveen. Hier vind je 900 m2 aan badkamerinspiratie. Loop door diverse voorbeeldbadkamers, bekijk de laatste sanitairtrends en neem een kijkje bij onze tegelafdeling. Natuurlijk geeft onze badkamerspecialist je graag een rondleiding door de showroom. Kun je gelijk al je vragen stellen.

Lees meer over ons

Badkamers Hoogeveen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Hoogeveen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Groot assortiment sanitair in Hoogeveen

Je badkamer bestaat uit divers sanitair. Een bad of douche mag niet ontbreken, maar wat dacht je van een designradiator of luxe Sunshower? Er is zoveel mogelijk. In onze sanitairwinkel in Hoogeveen kun je de collectie bekijken. Alleen de beste en mooiste merken maken onderdeel uit van deze collectie. Zo hebben we ervoor gezorgd dat onze klanten kunnen kiezen uit sanitair in diverse stijlen, maten en kleuren.

Neem alvast een kijkje in onze collectie.

Bij Aart van de Pol in Hengelo, Overijssel ontwerpen we heerlijke badkamers met een bad bijvoorbeeld
Badkamers Hoogeveen - 3. Groot assortiment sanitair 4. Badkamerontwerp op maat

Tegels Hoogeveen

Wij zijn fan van tegels. Ze zijn sterk, onderhoudsvriendelijk én de absolute sfeermakers in je badkamer. Wist je dat we een enorme collectie tegels in Hoogeveen hebben? Klassieke tegels, landelijke tegels, groot en klein; voor ieder wat wils. Veel van onze tegels importeren we uit Spanje en Italië, omdat deze uitblinken in design en kwaliteit. Nieuwsgierig naar onze tegelcollectie? Kom langs in onze tegelshowroom in Hoogeveen en bekijk diverse tegel(vlakken) en woonvloeren. 

Lees meer over onze tegels en woonvloeren

Vloerverwarming Hoogeveen

Jouw droomtegels gevonden? Dan kunnen we gelijk vloerverwarming eronder plaatsen. Al sinds 1999 zijn we dealer van JK vloerverwarming. Dat merk heeft een unieke methode ontwikkeld, waarbij de vloerverwarming in een cementdekvloer inslepen kan worden. De verwarmingsbuizen liggen direct onder de tegels. De temperatuur kun je zo sneller en nauwkeuriger instellen dan bij traditionele verwarming. Bij Tegels & Sanitair Hoogeveen plaatsen we je vloerverwarming in Hoogeveen en de wijde omgeving.

Lees meer over de mogelijkheden van vloerverwarming

Badkamers Hoogeveen - 5. Vloerverwarming Hoogeveen 6. Bezoek onze sanitairwinkel in Hoogeveen
Badkamers Hoogeveen - 5. Vloerverwarming Hoogeveen 6. Bezoek onze sanitairwinkel in Hoogeveen

Bezoek onze sanitairwinkel in Hoogeveen

Enthousiast geworden van de mogelijkheden voor jouw droombadkamer? Dan nodigen we je graag uit in onze sanitairwinkel in Hoogeveen. Zo kunnen we je persoonlijk ontmoeten en kunnen we je alles vertellen over de mogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat we alle tijd voor je hebben, kun je online alvast een vrijblijvende afspraak inplannen. Gewoon op een dag en tijd dat jou uitkomt. We zien je graag, bij Tegels & Sanitair Hoogeveen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Tegels & Sanitair Hoogeveen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Tegels & Sanitair Hoogeveen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken