Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
close
LIGBAD Ligbad - Ligbad Ligbad - Ligbad  

Ontspannen in een ligbad

Een ligbad in de badkamer is voor velen een genot. Lekker ondergedompeld in een warm bad met een boek erbij. De manier om heerlijk te relaxen na een drukke werkdag. Ook voor kinderen is spetteren in de badkuip een feest. Het hele gezin beleeft zo plezier aan een ligbad.

Advies van je specialist

Ligbad - Advies van je spec. - Ligbad

Kies voor een ergonomisch ligbad

Houd je van in bad gaan? Dan is het fijn als je comfortabel ligt. Kies daarom voor een ergonomisch vormgegeven bad dat rekening houdt met je lengte. Ben je lang? Kies dan voor een dieper bad. Er zijn baden tot wel 60 cm diep. In een diep bad kun je helemaal onder water zakken. Combineer je dit formaat met een ergonomische belijning? Dan wordt je hele lichaam ondersteund. Zo ga je gegarandeerd aangenaam in bad. Wil je persoonlijk advies over je ligbad? Bij Tegels & Sanitair Hoogeveen in Hoogeveen helpen wij je graag. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

HEERLIJK LIGGEN EN ONTSPANNEN

Formaat van een ligbad

Ligbaden zijn er in allerlei formaten. Een standaard ligbad is 180 x 80 cm. Welke afmeting je het beste kunt kiezen, hangt af van de doeleinden. Is het ligbad alleen voor jezelf bestemd of ook voor je kinderen? Wil je ook douchen in het bad? Bij de keuze is niet alleen de lengte en breedte van belang, maar ook de diepte. De meeste ligbaden zijn rond de 45 cm diep. Ben je zelf lang? Kies dan een baddiepte van 60 cm om helemaal ondergedompeld te liggen.

Ligbad - Ligbad

Inbouw ligbad of een vrijstaand bad?

Je kunt kiezen tussen inbouw ligbaden of vrijstaande baden. Een ingebouwd ligbad heeft als voordeel dat je op de badrand leuke accessoires kwijt kunt. Een vrijstaand bad staat heel stijlvol en geeft je badkamer een luxe uitstraling, maar heeft meer ruimte nodig. Een tussenoplossing is een half vrijstaand bad. Dit bad is aan één kant tegen de muur geplaatst, maar oogt toch als een vrijstaand ligbad. 

Ligbaden van bekende merken

Tegels & Sanitair Hoogeveen heeft naast het huismerk ook de merken Duravit, Xenz en Sealskin in haar collectie die kwalitatief hoogwaardige ligbaden leveren. Deze vertrouwde merken hebben ligbaden in meerdere designs, vormen en afmetingen. Van een trendy solid surface duobad tot een vrijstaand ligbad op pootjes. Tegels & Sanitair Hoogeveen  in  Hoogeveen helpt je graag om de keuze te maken die bij je past.

Ligbad - Ligbad
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Ligbad - Ligbad
In bad: dé manier om heerlijk te relaxen na een drukke werkdag

Tv-kijken in bad

Zet je tablet tegen de ingebouwde standaard van de houten badplank van Looox. Zo kun je in bad lekker kijken naar je favoriete tv-programma.

Bekijk de collectie
Ligbad - Badplank met handige tablet houder

Tv-kijken in bad

Zet je tablet tegen de ingebouwde standaard van de houten badplank van Looox. Zo kun je in bad lekker kijken naar je favoriete tv-programma.

Bekijk de collectie
Ligbad van duurzame materialen

Bad materialen

Wist je dat baden van verschillende materialen worden gemaakt? De voor- en nadelen van de verschillende materialen hebben we op een rij gezet.

Lees meer
Douchebad thermostaat kraan

Velig in bad

Een thermostaatkraan van Hansgrohe is wel zo veilig! Door de Safetystop met temperatuurbegrenzer wordt het water nooit warmer dan 40°C.

Lees meer
Ligbad - Sfeerbanner-geur

MAAK JE BAD COMPLEET. LAAT JE INSPIREREN!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Afspraak maken