Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij

Betonlook badkamer voor het gezin 

Familie badkamer Stone wastafels en toilet - Baden+  

Betonlook badkamer 'Stone'

Deze betonlook badkamer is heel geschikt als gezinsbadkamer. Tijdens de ochtendspits maakt het gezin intensief gebruik van de badkamer. Iedereen is druk. Douchen, naar het toilet, haren in model brengen en nog een laatste check voor de spiegel. Dan is een complete, ruim opgezette badkamer met een extra breed badkamermeubel heel handig. De rechthoekige tegels in betonlook van Sphinx zorgen daarbij voor een ruimtelijk en rustig effect en geven deze grote badkamer die stoere betonlook.

Betonlook badkamer - Kenmerken Stone badkamer

Kies voor een grote betonlook badkamer

  • Badkamermeubel 180 cm breed
  • Muurtjes voor extra privacy
  • Eenheid in tegels voor een ruimtelijk effect
  • Ruimte voor een douche en royaal bad met inbouwnis
  • Heerlijke watervalkraan

Op zoek naar een ruime badkamer voor het hele gezin? Maak dan een afspraak bij je badkamerspecialist Tegels & Sanitair Hoogeveen in Hoogeveen.

Maak een afspraak
ONTDEK DE STONE BADKAMER MET BETONLOOK

Robuust badkamermeubel 180 cm breed 

Deze betonlook badkamer oogt extra robuust door het houten badkamermeubel. Op dit extra-brede badkamermeubel zijn twee grote, vierkante waskommen geïnstalleerd. Het badmeubel is zo breed dat er naast deze waskommen nog veel plek over blijft voor je toiletartikelen. Ook de wastafelkranen staan niet in de weg. Deze zijn ingebouwd. Met deze luxe inbouwkranen van Hotbath heb je water dat perfect op temperatuur is. De strakke, brede spiegel van Primabad maakt het meubel helemaal compleet. Als het moet kan het hele gezin voor de spiegel staan.

Luxe designradiator

De luxe horizontale designradiator van Instamat zorgt voor een aangename warmte. Na het badderen geniet je van heerlijk warme handdoeken. Nog een pluspunt: na gebruik is je badkamer snel weer droog. Schimmel krijgt geen kans.

Familie badkamer met rechthoekige wasbakken
 
Betonlook badkamer met luxe design radiator

Badkamerbetegeling in betonlook geeft ruimtelijk effect

De betonlook betegeling zorgt voor een gevoel van ruimte. Kijk maar eens naar het strakke tegelwerk van de inbouwnis van Looox en de wand- en vloertegels in betonlook van Sphinx Tegels (exclusief verkrijgbaar bij Baden+). De tegels zijn doorgevoerd in de hele badkamer. Ook de twee dwarsmuurtjes, voor het Ideal Standard toilet en de douche zijn met dezelfde tegels vakkundig betegeld. De eenheid in materialen en stijl zorgt voor rust en ruimtelijkheid. Bovendien zorgen de muurtjes voor privacy. Zo is de badkamer geschikt voor het hele gezin.

Royaal bad

Wie houdt er niet van badderen? Kinderen kunnen lekker spelen en volwassenen kunnen ontspannen in dit 1.9 meter grote bad van Xenz. Het bad is gemaakt van onderhoudsvriendelijk acryl. Dat kan in alle vormen gegoten worden en zorgt voor strakke hoeken van het bad. Dit past goed bij de hoekige vorm van de inbouw badkraan van Hotbath. Door deze watervalkraan is je bad snel gevuld. Je hoeft niet lang te wachten voordat je van je bad kunt genieten.

Familie badkamer met royaal bad en watervalkraan
Maak een afspraak
Familie badkamer met inbouw nis van Looox
De inbouwnis van LoooX zorgt voor extra ruimte in je badkamer.
Het gemak van vloerverwarming 

Altijd warme voeten in de badkamer? Met de vloerverwarming van Magnum is uit bad stappen op een koude vloer verleden tijd. 

Lees meer
Familie badkamer Stone vloerverwarming - Baden+
Het gemak van vloerverwarming 

Altijd warme voeten in de badkamer? Met de vloerverwarming van Magnum is uit bad stappen op een koude vloer verleden tijd. 

Lees meer
Familie badkamer Stone mengkraan - Baden+
Veilig in bad 

Als het badtijd is wilt u erop vertrouwen dat de kinderen veilig zijn. We zetten een aantal tips op een rij om uw kids een veilig badvertier te geven.

Lees meer
Familie badkamer Stone designkraan - Baden+
Italiaans design

Bent u op zoek naar een kwalitatieve kraan? De kranen van Hotbath zijn ontworpen door vakmensen en hebben een prachtig Italiaans design.

Bekijk alle kranen
Plattegrond Stone badkamer - Baden+

Betonlook badkamer: het ontwerp

In dit badkamerontwerp zijn de tegels in verschillende formaten bijzonder. Dit creëert een industriële betonlook. De slim geplaatste muurtjes bij het toilet en de douche zorgen voor privacy. Het grote houten badkamermeubel is handig om met meer mensen tegelijkertijd tanden te poetsen. Zelf een ontwerp maken? Ga naar onze 3D badkamer ontwerptool.

Zelf 3D ontwerpen

In deze badkamer

Bij Baden+ vindt u de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Betonlook badkamer - Reviewblok
Betonlook badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties