Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
Bruynzeel baden
Bruynzeel baden - Bruynzeel baden
Optimaal badcomfort in uw badkamer

Bruynzeel baden

Na een lange dag kunt u heerlijk ontspannen in een bad van Bruynzeel. Alle Bruynzeel baden worden ontwikkeld met één doel: optimaal badcomfort. In het uitgebreide assortiment vindt u dan ook een bad dat bij u past. Wilt u ruimte besparen, douchen én baden of een bad met een unieke vorm? Bij Bruynzeel is alles mogelijk. 

Bruynzeel baden - 1. Bruynzeel baden voor iedere badkamer

Bruynzeel baden voor iedere badkamer

Voor elke badkamer heeft Bruynzeel een passend ligbad. Kies bijvoorbeeld voor een ligbad dat een kleine badkamer groter laat lijken, een ligbad dat een ruime badkamer juist extra benadrukt of een extra diep bad. Het ligbad en douchebad uit de serie Hello is maar liefst 50 cm diep. Hierdoor blijft u heerlijk met uw knieën onder water. Alle Bruynzeel ligbaden kenmerken zich door een minimalistisch, modern design.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Tegels & Sanitair Hoogeveen in Hoogeveen voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Unieke materialen voor optimaal comfort

De Bruynzeel ligbaden geven optimaal comfort. Ze zijn gemaakt van gegoten- en ABS-Acryl, dat erg veel voordelen heeft. Dit materiaal werkt geluiddempend en zorgt ervoor dat het badwater extra lang warm blijft. Zo kunt u helemaal ontspannen in een ligbad van Bruynzeel.

Bruynzeel baden - 2. Bruynzeel Unieke materialen voor optimaal comfort
Bruynzeel baden - 2. Bruynzeel Unieke materialen voor optimaal comfort

De baden hebben daarnaast een poriënvrij oppervlak. Kalk- en zeepresten krijgen hierdoor geen kans om zich te hechten aan uw ligbad. Schoonmaken is dan ook erg gemakkelijk. Lichte beschadigingen en kleine krasjes zijn gemakkelijk weg te werken met een polijstmiddel

Greenline baden

Heerlijk badderen in een milieuvriendelijk bad? De serie Greenline van Bruynzeel bestaat uit duurzaam ontwikkelde ligbaden. Deze zien er prachtig uit en zijn gemaakt van 100% recyclebaar kunststof. De Greenline serie bestaat uit vier verschillende baden: Mako, Plato, Pura en de Vigo. Ieder bad kenmerkt zich door zijn eigen design, vormen en maten.

Bruynzeel douchebaden

Met een douchebad combineert u het beste van twee werelden. Een bad om uitgebreid te ontspannen en een douche om u snel op te frissen. Het Hello douchebad van Bruynzeel heeft een modern design met een schuine afloop. Tevens kunt u kiezen voor een linker- of rechtermodel. Daarmee past dit douchebad praktisch in elke badkamer.

BRUYNZEEL COLLECTIE
 

Bruynzeel badkamermeubel

 

Bruynzeel douchecabine

 

Bruynzeel

Bruynzeel baden - Reviewblok
Bruynzeel baden - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties