Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
Zo maakt u van uw badkamer een thuisspa - Zo maakt u van uw badkamer een thuisspa

Zo maakt u van uw badkamer een thuisspa

Bent u toe aan een ontspanmoment voor uzelf? Dan hoeft u niet verder te reizen dan de badkamer. Met de juiste materialen creëert u een spa aan huis. Bekijk onze tips en laat u inspireren. 

De natuur aan de muur

Natuurlijke kleuren en materialen geven een rustige, luxe uitstraling aan uw badkamer. Tegels zijn daarbij de perfecte basis. Onder de naam Nature heeft  Villeroy & Boch een reeks tegelcollecties uitgebracht die u terugbrengen naar de natuur. Elke collectie heeft zijn eigen design en authentieke karakter, maar de natuurlijke sfeer hebben ze allemaal gemeen. Zo is er altijd een design dat aansluit bij uw wensen.

  Zo maakt u van uw badkamer een thuisspa - 1. De natuur aan de muur
  Zo maakt u van uw badkamer een thuisspa - 1. De natuur aan de muur

Bubbelen en badderen

Een fijn bad past goed bij een thuisspa. Voor de ultieme spabeleving kiest u voor een exemplaar met bubbels. Sealskin heeft bijzondere whirlpoolsystemen die beschikbaar zijn voor vrijwel ieder Sealskin bad. Gaat u voor een massage die uw bloedsomloop stimuleert? Of een stevige massage die na het sporten uw spieren tot rust brengt? De keuze is aan u!

Om badderen nog rustgevender te maken kunt u een waterdicht audiosysteem plaatsen in uw badkamer. Zet een rustgevend muziekje aan, voeg uw favoriete geurkaarsen toe en het relaxen kan beginnen.

Voor de ultieme spabeleving kiest u voor een exemplaar met bubbels.

Wellness mogelijkheden in uw doucheruimte

De doucheruimte is tegenwoordig veel meer dan een plek om uzelf te wassen. Momenteel zijn er diverse technologieën die van de douche een wellnessruimte maken. Zo maakt Xenz stoomdouches op maat, die een douche en stoomcabine in één zijn. Hierdoor is er geen aparte ruimte nodig om een stoomcabine te plaatsen. Zelfs in de kleinste badkamer is een eigen stoomdouche nu een mogelijkheid!

Een ander slim systeem is de Sunshower. Zoals de naam al doet vermoeden haalt u met een Sunshower het zonnetje in uw doucheruimte. Het apparaat kunt u aanzetten tijdens het douchen, waarbij het een helende warmte uitstraalt.

  Zo maakt u van uw badkamer een thuisspa - 2. Wellness mogelijkheden in uw doucheruimte
  Zo maakt u van uw badkamer een thuisspa - 2. Wellness mogelijkheden in uw doucheruimte

Een vleugje groen in uw thuisspa

Planten zijn de perfecte manier om uw thuisspa compleet te maken. Ze hebben een zuiverende werking en geven zuurstof. Goed voor uzelf en uw gemoedstoestand! Het is wel belangrijk om de juiste plant te kiezen, want niet iedere plant voelt zich thuis in een vochtige omgeving. Bamboe, aloë vera en de varen zijn enkele planten die wel geschikt zijn voor de badkamer. Combineer uw planten met een aantal mooie accessoires en uw thuisspa is compleet.

Deel dit artikel
  Zo maakt u van uw badkamer een thuisspa - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 130-pagina tellende badkamerboek gratis op bij uw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen  
Zo maakt u van uw badkamer een thuisspa - Reviewblok
Zo maakt u van uw badkamer een thuisspa - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties