Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
Ontspan! Radio of tv in de badkamer - Ontspan! Radio of tv in de badkamer

Ontspan! Radio of tv in de badkamer

Muziekfanaten en filmliefhebbers opgelet! Muziek luisteren en films of series kijken kan ook tijdens het douchen of als u ontspannen in bad ligt. In dit blog zetten we de leukste badkamergadgets voor u op een rijtje.

Radio in de badkamer

Laat het bad vollopen met badschuim en luister naar uw favoriete muziekzender met de Gira inbouwradio.  Deze badkamerrradio is helemaal waterdicht en heeft een compact formaat, waardoor deze radio ook geschikt is voor de kleine badkamer. De badkamerradio wordt netjes afgewerkt in de wand, waardoor u geen last heeft van losse snoeren en kabels. De radio is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u deze kunt aanpassen aan de stijl van uw badkamer.

  Ontspan! Radio of tv in de badkamer - 1. Radio in de badkamer
  Ontspan! Radio of tv in de badkamer - 1. Radio in de badkamer

Waterdichte speaker

Grohe heeft een waterdichte speaker ontwikkeld die u kunt bevestigen aan de glijstang in de douchecabine. De Grohe Aquatunes is voorzien van bluetooth. Maak eenvoudig verbinding met uw smartphone of tablet en luister naar uw eigen favoriete muziek. De speaker heeft een bereik van maar liefst 10 meter. Leg uw telefoon daarom gerust in een andere kamer, zodat ongelukken met water voorkomen worden. U kunt tot ongeveer acht uur achtereen muziek luisteren. Als de batterij leeg is, kunt u deze op het meegeleverde oplaadstation plaatsen om op te laden.

Kijk naar uw favoriete televisieprogramma of serie en kom volledig tot rust.

Bluetooth speakers

Heeft u altijd gedroomd van een complete muziekinstallatie in de badkamer? De Soundbar van Aquasound is waterdicht met zijn siliconen drukknoppen. De Soundbar is op vier manieren te plaatsen. Bijvoorbeeld boven de spiegel, horizontaal of verticaal. Met de Bluetooth functie verbindt u gemakkelijk met de badkamerspeaker. Zo geniet u direct van uw lievelingsmuziek! De speakers zijn snel te installeren; binnen maximaal 10 minuten kunt u de speaker gebruiken.

  Ontspan! Radio of tv in de badkamer - 3. Ingebouwde televisie in de badkamer
  Ontspan! Radio of tv in de badkamer - 3. Ingebouwde televisie in de badkamer

Ingebouwde televisie in de badkamer

Ga een stap verder dan radio en kies voor een televisie in de badkamer. Kijk naar uw favoriete televisieprogramma of serie en kom volledig tot rust. De badkamertv van Aquasound is volledig waterdicht. Het scherm is verwarmd, waardoor condensvorming niet mogelijk is. Uw badkameradviseur vertelt u graag meer over de aansluiting, installatie en providermogelijkheden.

Wilt u deze gadgets zelf eens uitproberen? Vraag ernaar bij Tegels & Sanitair Hoogeveen. 

Maak een afspraak  
Deel dit artikel
  Ontspan! Radio of tv in de badkamer - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 130-pagina tellende badkamerboek gratis op bij uw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen  
Ontspan! Radio of tv in de badkamer - Reviewblok
Ontspan! Radio of tv in de badkamer - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties