Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
Tips voor een slimme badkamerindeling - Tips voor een slimme badkamerindeling

Slimme badkamerindeling voor
lastige ruimtes

Ieder mens is uniek. Zo ook onze badkamers! Groot, vierkant, rechthoekig: de diversiteit is groot. Ook zijn er badkamers met lastige afmetingen en vormen. Denk aan een schuin dak, hoeken in de wand of een kleine ruimte. Heeft u zo’n badkamer? Wees dan gerust, want wij hebben handige oplossingen. Lees mee en ontdek onze tips!

Badkamer met een schuin dak

Een schuin dak in de badkamer kan vervelend zijn. Toch zijn er slimme oplossingen, waarmee u de ruimte onder het dak optimaal benut. Kies er bijvoorbeeld voor om het toilet of het bad onder het schuine dak te plaatsen. Zo is er in de douche en bij de wastafel genoeg ruimte om te staan. Ook een kast onder een schuin dak kan een bijzonder effect geven. De extra opbergruimte voor uw handdoeken en andere badspullen is mooi meegenomen!

 

Douchecabine op maat 

Een standaard douchecabine past niet in iedere badkamer. Gelukkig zijn er douchecabines en douchewanden die volledig aangepast kunnen worden op uw badkamer. Niet alleen qua stijl en kleur, maar ook qua vorm. Heeft u een kleine badkamer en wilt u toch een inloopdouche? Of moet uw douchecabine passen in een afgeschuinde hoek? Alles is mogelijk. 

  Tips voor een slimme badkamerindeling - Alinea 2 en 3
  Tips voor een slimme badkamerindeling - Alinea 2 en 3

Oplossingen voor een kleine badkamer

Ook in een kleine badkamer kunt u optimaal genieten. Een slimme indeling is wel van belang! Zo is een T-opstelling een uitkomst als u een kleine ruimte heeft. Op deze manier kunt u een inloopdouche, een toilet en een wastafel kwijt op een paar vierkante meter. Ook een douchebad is een slimme oplossing als u toch wil genieten van een douche én een bad. Lichte kleuren en materialen, een grote spiegel en handige opbergers bevorderen de ruimtelijkheid in uw badkamer.

Multifunctionele meubels

De badkamer kunt u nog slimmer indelen met multifunctionele meubels. Kijk bijvoorbeeld naar deze moderne badkamer. In de doucheruimte is de wand een gewone douchewand, maar bij het badkamermeubel dient de wand als spiegel. Zo bespaart u ruimte én heeft u gelijk een technisch snufje in huis. Of wat te denken van een badkamermeubel, waar ook een zitje in is verwerkt? Multifunctionele meubels zijn een echte toevoeging voor uw badkamer. 

  Tips voor een slimme badkamerindeling - alinea 4
Deel dit artikel
  Tips voor een slimme badkamerindeling - Sfeerbanner-water

Tips voor een slimme badkamerindeling - Reviewblok
Tips voor een slimme badkamerindeling - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties