Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij

Maatregelen coronavirus

Onze showroom is gesloten tot en met 2 maart 2021

De regering heeft maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te beteugelen. Tijdens de lockdown zijn alle niet-essentiële winkels gesloten. Dit betekent dat we vanwege deze coronamaatregelen onze showroom tot en met 2 maart 2021 sluiten.

Bel of mail ons
Mocht je vragen hebben of een afspraak hebben staan, dan kun je altijd met ons bellen of mailen. Graag helpen we je telefonisch of via de mail. Helaas is het tot en met 2 maart 2021 niet meer mogelijk om online een afspraak te maken om de winkel te bezoeken. Na 2 maart 2021 hopen we je weer in onze showroom te mogen ontmoeten waarbij we dan natuurlijk alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen om je veilig te kunnen ontvangen. 

Afhalen sanitair en tegels
Heb je een bestelling gedaan voor tegels of sanitair? Dan is afhalen wel mogelijk. Wij bezorgen ook op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op. 

Installatiewerkzaamheden
Heb je de komende tijd een afspraak voor installatie? Ook bij de installatie kun je ervan verzekerd zijn dat onze installateurs alle voorgeschreven maatregelen in acht nemen. We komen met niet meer dan twee personen. Heb je hierover vragen of heb je bij aanvang van de bouw ziekteverschijnselen. Of behoor je tot de oudere leeftijdsgroep of kwetsbare groep neem dan contact op met ons. Samen kunnen we dan eventueel nieuwe afspraken maken.

Alleen samen krijgen we corona onder controle. We hopen je snel weer in goede gezondheid in onze showroom te mogen ontvangen. Houd vol!

Openingstijden ivm coronavirus - Banner - Starten met videobellen

Banner - Starten met videobellen Online advies via videobellen

Met videobellen hoef je de deur niet meer uit. Je kunt ons advies vragen over je badkamer waar je maar wilt. Heel eenvoudig via je tablet, computer, of mobiele telefoon. Zelfs een badkamerontwerp maken kan op afstand! Maak een afspraak en ontvang geheel vrijblijvend advies via videobellen.

PLAN EEN VIDEOGESPREK

Openingstijden ivm coronavirus - Reviewblok
Openingstijden ivm coronavirus - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties