Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
close
Douches in een hoek
Douches in een hoek - Douches in een hoek Douches in een hoek - Douches in een hoek
Top kwaliteit douchedeuren en douchewanden

Duka douche hoekoplossingen

Een goed ontworpen doucheoplossing is een belangrijk aspect van elke badkamer, waarbij functie en esthetiek samenkomen. Wil jij graag een douche in een hoekopstelling in jouw nieuwe badkamer? Dan zit je goed. Hier stellen we enkele van de nieuwste en populairste series van Duka voor die perfect geschikt zijn voor deze opstellingen.

Douches in een hoek - Waarom een hoek douche opstelling

Waarom kiezen voor een hoek-opstelling?

Een hoekopstelling maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte in de badkamer. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke indeling, een soepele doorstroom en een functionele badkamerindeling. Hoekdouches zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en configuraties, waardoor ze geschikt zijn voor zowel kleine als grote badkamers.

Dit zijn de populairste Duka hoekoplossingen:

  • Pura 5000 - hoek
  • Natura 4000 - kwartrond
  • Multi-S 4000 - vijfhoekig 
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Duka Pura 5000 - Hoek

Duka Pura 5000 is een elegante en functionele hoekopstelling die perfect past in moderne badkamers. Deze serie combineert hoogwaardige materialen met een stijlvol ontwerp. De strakke lijnen en minimalistische profielen dragen bij aan een moderne en verfijnde uitstraling. 

Je hebt de keuze uit diverse glastype-opties en kleuropties voor de scharnieren, zodat je de uitstraling kunt aanpassen aan jouw voorkeur. Hier zie je een profielloze hoekinstap met twee draaideuren en twee vaste delen. 

Douches in een hoek - Duka Pura 5000
Douches in een hoek - Duka Multi-S 4000 vijfhoekig

Duka Multi-S 4000 - Vijfhoekig

Een vijfhoekige douchecabine met pendel- of vouwdeuren neemt minder vloeroppervlak in beslag dan rechthoekige of vierkante douchecabines. Dit maakt deze doucheoplossing bijzonder geschikt voor kleinere badkamers. Daarnaast bieden pendel- of vouwdeuren extra ruimtebesparing en flexibiliteit bij het openen en sluiten van de douche. Pendeldeuren kunnen naar binnen en buiten openen, wat handig is in krappe ruimtes, terwijl vouwdeuren compact opgevouwen kunnen worden, waardoor er geen extra ruimte nodig is voor de deurbeweging.

De Duka Multi-S 4000 is een efficiënte, praktische en stijlvolle doucheoplossing die past bij verschillende badkamerstijlen.
 

Duka Natura 4000 - kwartrond

De Duka Natura 4000 in kwartronde hoekopstelling past in zowel kleine als grote badkamers. Het ronde ontwerp bevordert de doorstroom in ruimte. De soepel glijdende deuren en duurzame constructie zorgen voor een comfortabele en langdurige douche-ervaring.

Met zijn strakke lijnen en minimalistische profielen voegt de Natura 4000 een verfijnde look toe aan de badkamer. 

Douches in een hoek - Duka natura 4000 - kwartrond

ONTDEK DE DUKA COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken