Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
Eikenhouten badkamermeubelen
Eikenhouten badkamermeubelen - Eikenhouten badkamermeubelen Eikenhouten badkamermeubelen - Eikenhouten badkamermeubelen
Puur hout brengt de natuur in huis.

Eikenhouten badkamermeubelen van Forzalaqua

Houd je van een badkamer met een robuust natuurlijke uitstraling? Dan zijn de stijlvolle eikenhouten badkamermeubels van Forzalaqua beslist iets voor jou. Forzalaqua produceert met de grootste zorg prachtige eikenhouten badkamermeubelen. Op ambachtelijke manier met de hand gemaakt, door de beste vakmensen. Alleen het allerbeste Europese eikenhout wordt verwerkt.

Eikenhouten badkamermeubelen - 1. Forzalaqua Zichtbare hoogwaardige kwaliteit

Zichtbare hoogwaardige kwaliteit

Met passie en expertise verwerken de ontwerpers van Forzalaqua robuust eikenhout tot prachtige, unieke meubels. Je ziet het vakmanschap terug in ontwerp en uitvoering. De meubels zijn uit één geheel gemaakt. De nerven lopen door. En zelf de binnenlades van de meubels zijn van massief eiken. Dit is uniek; vaak zijn binnenlades van mdf. De afwerking aan de buiten- en binnenzijde is dan ook perfect. Aan de binnenzijde van de kast zitten Blum ladegeleiders weggewerkt. Deze zorgen ervoor dat je de lades soepel en vederlicht opent, zelfs als de lade zwaarbeladen is.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Verantwoorde houtkap

Forzalaqua kiest niet alleen voor het beste eikenhout. Zij zorgt ook voor een verantwoorde kap. Door nauw samen te werken met lokale overheden en houtzagerijen garanderen zij dat de kap op verantwoorde wijze gebeurt. Alle toeleveranciers zijn dan ook FSC en PEFC gecertificeerd. Dit zijn keurmerken die toezien op duurzaam bosbeheer.

Eikenhouten badkamermeubelen - 2. Forzalaqua Verantwoorde houtkap
Eikenhouten badkamermeubelen
Forzalaqua Eiken badkamermeubel licht met natuurstenen opzetkom
Forzalaqua Eiken badkamermeubel donker lades detail
Forzalaqua Eiken badkamermeubel Nova breed licht wastafelmeubel
Forzalaqua Eiken badkamermeubel donker kolomkast wastafelmeubel detail

Maatwerk badkamermeubelen

Forzalaqua is uniek; anders dan anderen. Maar ook jouw badkamer is uniek! Forzalaqua biedt daarom alle producten ook in maatwerk aan. Niets is te gek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag aan Tegels & Sanitair Hoogeveen in Hoogeveen de mogelijkheden en uitgebreid advies.

Forzalaqua meubelseries

Forzalaqua heeft verschillende series badkamermeubelen in het assortiment die in Nederland worden vervaardigd. Bestaande uit kolomkasten en onderkasten, met een of meerdere lades en een bijbehorende spiegel. Je kunt kiezen uit zes kleuren (afwerkingen met olie) en diverse breedtematen. Nova onderkasten van Forzalaqua zijn leverbaar in 60 tot 160 cm breed in combinatie met Nova wastafels. De Nova wastafels zijn in zes verschillende steensoorten verkrijgbaar. De serie badkamermeubels Todi van Forzalaqua heeft een zwevend effect door de in verstek afgewerkte randen en lades. De Gela badkamermeubelserie valt op door het brede kader rondom de lades en deuren. Dit creëert een zwevend effect en geeft een robuuster karakter.

FORZALAQUA COLLECTIE
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief