Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
close
Ideal Standard collecties
Ideal Standard collecties - Ideal Standard collecties Ideal Standard collecties - Ideal Standard collecties
Sanitair en keramiek: voor ieder wat wils

Ideal Standard collecties

Voorkom keuzestress en kies uit een van de complete series van Ideal Standard. Deze collecties bieden alles wat je nodig hebt om de complete badkamer in te richten. Iedere serie bestaat uit de meest essentiële producten, maar de eigenschappen en het design zijn uniek. Ontdek welke serie het beste aansluit op jouw persoonlijke smaak.

Ideal Standard collecties - 1. Ideal Standard Complete series

Complete series

Om het je gemakkelijk te maken heeft Ideal Standard meerdere collecties samengesteld die voldoen aan de ‘ideale standaard’. Binnen iedere serie kun je kiezen tussen enkele opties. Gaat je voorkeur bijvoorbeeld uit naar een hoge of lage kraan, een staand toilet of een hangwc? En heb je liever veel of weinig lades in je badmeubel? 

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Tegels & Sanitair Hoogeveen in Hoogeveen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Collectie: La Dolce Vita

De La Dolce Vita serie valt meteen op door het klassieke design. Deze nieuwe collectie van Ideal Standard is ontworpen door Roberto Palomba. Hij haalde zijn inspiratie uit Italië en de beroemde uitdrukking 'het goede leven'.

De schoonheid van La Dolce Vita is te danken aan de balans tussen geometrische en natuurlijke vormen. De toelopende vorm van de kranen en uitlopende randen van de wastafels en baden is een uniek kenmerk van de collectie. 

De La Dolce Vita collectie bevat producten voor de hele badkamer, van wastafels, toiletten, bidets en badkuipen tot mengkranen, douchesystemen en accessoires. Bovendien is de collectie perfect te combineren met de meubels en overige producten van Ideal Standard. 

Ideal Standard collecties - Ideal Standard Collectie La Dolce Vita
Ideal Standard collecties - Ideal Standard collectie Solos

Collectie: Solos

Ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba, belichaamt Solos de essentie van minimalisme. Het stralende middelpunt van deze nieuwe en innovatieve collectie is de wastafel met een geïntegreerde kraan. 

De rechte lijnen en dunne randen van de wastafel zijn mogelijk gemaakt door Diamatec®-technologie, wat een licht gevoel geeft en tijdloos aanvoelt. De volledig geïntegreerde, verfijnde kraan maakt de naadloze, pure uitstraling compleet. Met waterbesparende functies en moderne technologie is Solos de perfecte combinatie van design en duurzaamheid.

Ook zien we strakke doucheoplossingen, geavanceerde materialen en moderne luxe in deze collectie. Minimalisme in optima forma!

Collectie: Linda-X

De Linda collectie uit de jaren zeventig is in een modern jasje gegoten door het gerenommeerde ontwerpduo Ludovica en Roberto Palomba. Deze nieuwe interpretatie vangt de essentie van het iconische Linda-ontwerp en geeft het een onverwachte verfijning. 

De Linda-X collectie valt op door haar lichte ontwerp, met fijne, gebogen randen die zijn vervaardigd om een imposante impact te creëren met een verheven uiterlijk. Uitgevoerd in duurzaam Diamatec® keramisch materiaal. 

Ideal Standard collecties - Ideal Standard Collectie Linda-X
Voorkom keuzestress en kies uit een van de complete series

AquaBlade® toilet

In alle series van Ideal Standard is het mogelijk om voor een traditioneel toilet of een wc met AquaBlade® te kiezen. Een schoner, slimmer en stiller toilet. De AquaBlade® watervaltechnologie van Ideal Standard maakt het mogelijk. De unieke plaatsing van de spoelopening en het randloze aspect van dit toilet zorgen voor een grondige spoeling. 

Ideal Standard collecties - 2. Ideal Standard AquaBlade® toilet
Ideal Standard collecties - 2. Ideal Standard AquaBlade® toilet

Neem de Dea. Dit is een matwit toilet met vloeiende, zachte vormen. Perfect te combineren met een mooie wastafel of bidet uit dezelfde serie. Daarnaast is het toilet ook nog eens eenvoudig in onderhoud! Het watervaleffect zorgt ervoor dat 95% van het toilet wordt schoongespoeld. 

In de winkel laten we graag alle mogelijkheden zien. 

IDEAL STANDARD OVERIGE COLLECTIES

Ipalyss waskommen Ideal Standard Collecties - Ipalyss
Joy kranen Ideal Standard Collecties - Joy kranen
Ipalyss waskommen Ideal Standard Collecties - Ipalyss
Alu+ kranen en accessoires Ideal Standard Collecties - Alu+

Stel je badkamermeubel samen

Binnen alle collecties van Ideal Standard is er de mogelijkheid om je badkamermeubel zelf samen te stellen. Het aantal lades of schappen is geheel afhankelijk van je persoonlijke smaak en de hoeveelheid opbergruimte die je dagelijks nodig hebt. Je kunt ook een combinatie maken van lades en schappen voor een speels effect.

Extra opbergruimte

Heb je meer opbergruimte nodig? We nodigen je graag uit bij Tegels & Sanitair Hoogeveen in Hoogeveen om alle opbergmogelijkheden van Ideal Standard te bekijken. Je kunt meer ruimte creëren met een kolomkast of mooie spiegelkast. Verkrijgbaar in diverse kleuren en designs.

IDEAL STANDARD COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken