Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
close
Ivy
Ivy - Ivy Ivy - Ivy
Kwalitatieve fontein- en badkamerkranen

IVY Kranen

Als onderdeel van Sanibell, is Ivy specialist in het creëren van kwalitatieve fontein- en badkamerkranen. Daarbij legt Ivy de nadruk op duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Met vier uitgebreide kranenseries bieden ze een assortiment dat aansluit bij uiteenlopende stijlen en diverse behoeften.

Ivy - Ivy de kranenspecialist

Ivy: hoog design en kwaliteitsniveau

Ontdek Ivy, waar hoog design en kwaliteitsniveau samenkomen in een indrukwekkende harmonie. Ivy kranen zijn ontwikkeld met:

 • Nederlandse ontwerpkwaliteiten
 • Vernieuwende innovaties
 • Internationale productiekennis
 • Hoogwaardige binnenwerken

Ontdek de veelzijdige series van Ivy in onze showroom en vind de kraan die perfect aansluit bij jouw mogelijkheden en voorkeuren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Vier uitgebreide series kranen en accessoires

Elke serie omvat een scala aan modellen en uitvoeringen. Van wastafelkranen tot bad- en douchekranen, in zowel opbouw- als inbouwvarianten. Accessoires en koudwater fonteinkranen maken de collectie compleet. Met uniform design en volledig messingkwaliteit garandeert IVY een hoog niveau badkamerkranen.

IVY, gebouwd op Nederlandse ontwerpkwaliteiten en doordrenkt met innovatie en internationale productiekennis, lanceert vier uitgebreide series: Bond, Pact, Concord en Tribe. 

Ivy - Ivy kranen series en binnenwerken
Ivy - Ivy kranen series en binnenwerken

Kwalitatief hoogwaardige binnenwerken

Om de kwaliteit te waarborgen, bevatten Ivy kranen hoogwaardige binnenwerken van Europese merken. Alle kranen zijn ontworpen met waterbesparing in gedachten, bevatten een cooltouch-oppervlak, worden duurzaam verpakt en voldoen aan de materialen en grondstoffen voorgeschreven in de UBA-materiaallijst.

We kiezen bij Tegels & Sanitair Hoogeveen in Hoogeveen niet voor niets voor Ivy kranen! 

Tijdens het douchen geniet je van voller, lichter en zachter aanvoelend water door de toevoeging van lucht

Ivy Bond

De tijdloze serie Bond kenmerkt zich door minimalistische belijning, een gebogen uitloop en een elegante ronde hendel. Door de tijdloze en luxe uitstraling past deze kranenserie in veel badkamerstijlen: van modern tot klassiek. 

Alle producten uit deze serie zijn van een harde legering van koper en zink. Speciaal geschikt veilig drinkwater. Daarnaast bevatten ze de Eco-Air techniek. Hierdoor geniet je tijdens het douchen van voller, lichter en zachter aanvoelend water door de toevoeging van lucht. 

Verkrijgbaar in 7 ‘matchmaking’ kleuren (PED en PVD kleuren).

Ivy - Ivy Bond + Ivy Pact
Ivy - Ivy Bond + Ivy Pact

Ivy Pact

De serie Pact heeft eveneens strakke lijnen en een licht gebogen uitloop. Hij onderscheid zich door de moderne strakke, rechthoekige design handgreep. De belijning in de bovenkant van de knop, wekt de impressie dat de greep er tussen is gezet. Een subtiel, maar doordacht detail. 

Deze strakke serie is, net als de Bond, volledig vervaardigd uit een harde legering van koper en zink, voorzien van de Eco-Air techniek en verkrijgbaar in 7 prachtige PVD en PED kleuren. 

Ivy - PED en PVD

Bond & Pact: PVD en PED kleuren

PVD kleuring staat voor Physical Vapour Deposition. Dit is een duurzame en slijtvaste kleurtechniek. Na het aanbrengen van een sterke toplaag, wordt een vloeibaar metaal verdampt en in een vacuüm geplaatst. Deze damp hecht zich op het oppervlak en zo ontstaat er een prachtige harde coating. 

 • Geborsteld nikkel
 • Geborsteld mat goud
 • Geborsteld mat koper
 • Geborsteld metal black
 • Zwart chroom 

De PED kleuring staat voor Pulse Electro Deposition, een proces dat elektriciteit gebruikt om metaal te coaten. Karakteristiek aan dit coatings proces is de hoge mate van krasvastheid.

 • Chroom
 • Matzwart
Door het cooltouch-oppervlak is de kraan veilig in gebruik, zelfs bij hoge temperaturen

Ivy Concord 

Onverwoestbaar en stoer, dat is de tijdloze RVS316 serie Concord. De serie heeft met zijn unieke ronde vorm een eigen identiteit en een stoer karakter. Wat de serie Concord bijzonder maakt, is de schitterende polijstvorm. De vlakke kraandelen worden center gepolijst en hebben daardoor geen lineaire, maar een circulaire afwerking waardoor de kranen een nog luxere uitstraling hebben. 

Verkrijgbaar in vier moderne, geborstelde kleuren: RVS, matgoud, matkoper, carbon black.

Ivy - Ivy Concord + Ivy Tribe
Ivy - Ivy Concord + Ivy Tribe

Ivy Tribe

Deze minimalistische RVS316 designserie 'Tribe' heeft een rechthoekige industriële toolgrip hendel. Met zijn structuur-details in de hendel geeft deze serie een stoer randje aan elke badkamer. De strakke lijnen en het minimalistische ontwerp passen perfect in moderne, Shiny en Loft-stijl badkamers. 

Net zoals de Concord is deze serie is deze serie center gepolijst, voorzien van een Neoperl perlator energiebesparend mondstuk en verkrijgbaar in vier moderne RVS kleuren.

Ivy - RVS 316

RVS 316 kleuren voor Concord & Tribe

De Ivy kranen uit de series Concord en Tribe zijn uitgevoerd in de RVS legering AISI316, de beste legering die voor kranen beschikbaar is. 

Roestvaststaal, ook wel bekend als 'RVS', is zeer goed bestand tegen de invloeden van water. De stevigheid en de beschermende eigenschappen van roestvaststaal worden er niet door aangetast. Een bijkomend voordeel is dat je op RVS veel minder snel vlekken en vingerafdrukken ziet. 

 • RVS316 geborsteld RVS
 • RVS316 geborsteld matgoud PVD
 • RVS316 geborsteld matkoper PVD
 • RVS316 geborsteld carbon black PVD

Sfeerimpressie Ivy kranen

Ivy badkamerkranen vierkant 2
Ivy badkamerkranen vierkant
Ivy badkamerkranen liggend
Ivy badkamerkranen staand
Ivy kranen zijn minimalistisch, innovatief en perfect te matchen met het hele Sanibell assortiment
Ivy - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Hoogeveen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken