Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
close
Vasco
Vasco - Vasco Vasco - Vasco
Stijlvol verwarmen

Vasco

Met een passie voor techniek en design maakt Vasco al meer dan 40 jaar producten die innoveren en verrassen. Design radiatoren die na al die tijd nog steeds probleemloos hun plek vinden in elk interieur. De komst van de elektrische radiator en de nieuwste duurzame oplossingen, hebben de collectie naar een hoger niveau getild. Tegels & Sanitair Hoogeveen in Hoogeveen laat je graag alle milieuvriendelijke design radiatoren van Vasco zien.

BEKIJK DE COLLECTIE

Vasco - 1. Vasco comfortabel wonen

Comfortabel wonen met Vasco

Comfort is het uitgangspunt van alle producten van Vasco, want een leefruimte met de juiste temperatuur maakt wonen pas echt comfortabel. Zo zorgt een radiator in de badkamer niet alleen voor het ultieme wellnessgevoel, maar ook voor heerlijke warme handdoeken. En, de Vasco designradiatoren passen in het gehele huis. Ook je energierekening is gebaat bij een Vasco radiator. Energiebesparende systemen en 100% recyclebaar aluminium maken de collectie toekomstproof.

Jouw badkamerspecialist Tegels & Sanitair Hoogeveen in Hoogeveen vertelt je graag meer over Vasco.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Garantie op je radiator

Naast het design en de duurzame eigenschappen zijn de radiatoren van uitstekende kwaliteit. Alle producten zijn ontwikkeld om een leven lang mee te gaan. Vasco vindt het belangrijk dat je zo lang mogelijk van je designradiator kunt genieten. Zij bieden daarom standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de lak en waterdichtheid. Op accessoires, elektrische componenten en toebehoren heb je 2 jaar garantie.

Vasco - 2. Vasco garantie op je radiator
Vasco - 3. Vasco uitgesproken design

Uitgesproken design

Iedere designradiator van Vasco doet zijn naam eer aan. Vasco mocht de afgelopen jaren tientallen design- en duurzaamheidsawards in ontvangst nemen. Van een klassieke handdoekradiator tot een waar designstatement. Je kiest voor Vasco als je op zoek bent naar een unieke design radiator. Maak het plaatje compleet met passende accessoires, zoals een Multi+ universele handdoekbeugel of handdoekdrek waar je meerdere handdoeken kunt ophangen.

Bereken welke Vasco radiator bij je past

Vind je het lastig om in te schatten welke radiator bij jouw woning past? Vasco heeft een handige calculator, waarmee je kunt uitrekenen hoeveel warmte-afgifte je nodig hebt voor elke ruimte in huis. Vervolgens laat het programma gelijk zien welke Vasco radiators bij deze behoefte passen. Zo kies je altijd een radiator die niet alleen mooi is, maar ook geschikt is voor jouw woning.  

Vasco - 4. Bereken welke radiator bij je past

Vasco radiator collectie

Vasco - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Hoogeveen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken