Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
close
Badkamer waar een vrouw geniet van een sessie in de stoomcabine Badkamer waar een vrouw geniet van een sessie in de stoomcabine
Stoomcabine douche

Ontdek de voordelen van stomen

Met een stoomcabine in de badkamer hoef je nauwelijks meer moeite te doen voor een heerlijke wellness ervaring. De positieve uitwerking van stoom op het lichaam is één van de voordelen die een stoomcabine met zich meebrengt. Lees snel verder en ontdek alle pluspunten van de Xenz stoomdouches. Breng ultiem ontspannen binnen handbereik!

Vrouw die stoomcabine aanzet met display aan de muur

Tot ziens stress!

Hoe lekker is het om even helemaal tot rust te komen in een stoomcabine? Uit onderzoek blijkt dat een half uur stomen al stress verminderend werkt. Het stresshormoon cortisol neemt aanzienlijk af. Bijkomende voordelen zijn dat je even niet bij je telefoon kunt, waarbij de badkamer dé plek is om tot jezelf te komen. Een prima combinatie!

Spierontspannend

Mensen met spier- en gewrichtsklachten opgelet: een stoomcabine met infraroodstraling heeft een positieve invloed op het ontspannen van je spieren. De afvoer van afvalstoffen wordt versneld door de aanwezige infraroodstraling, waarbij de bloedcirculatie wordt gestimuleerd door de aanwezige warmte. Ook ideaal voor mensen die veel bewegen of veel fysiek werk doen. 

Stoomdouche met glazen douchewand en douchedeur
Stoomdouche met uitgebreid zitgedeelte

Reiniging huid en poriën

Je huid krijgt ook een flinke oppepper tijdens een sessie in de stoomcabine. De hitte van de stoom stimuleert de bloedcirculatie, waarna je afvalstoffen zoals vuil en talg uit je lichaam zweet. Het gevolg: een heerlijk zachte huid die je keer op keer wilt aanraken.

Hedonisme ten top

Een beetje meer plezier en geluk is altijd welkom. Pak jouw moment met een heerlijke stoomsessie. Het is belangrijk om soms wat tijd voor jezelf te pakken en even volledig tot rust te komen. Een stoomsessie in een stoomcabine is dan het perfecte middel.

Vrouw geniet van stoomdouche
Matzwart handdoekhaakje met groene handdoek aan glazen wand

Complete douche stoomcabine

Elke badkamer, ruim of krap, heeft zijn uitdagingen. De Xenz stoomcabines worden op maat gemaakt. Zo biedt Xenz veel mensen een ultieme wellness ervaring in hun eigen huis. Zijn je zintuigen geprikkeld? Vraag dan naar de mogelijkheden bij je dichtstbijzijnde Baden+ winkel.

XENZ COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken