Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Hoogeveen

Tegels & Sanitair Hoogeveen

Bij ons familiebedrijf Tegels & Sanitair Hoogeveen staan kwaliteit en zorg centraal. Wanneer u een bezoek brengt aan onze ruime showroom, geven we u graag passend advies voor uw badkamer. U kunt bij ons diverse badkameropstellingen, tegels en sanitair producten bekijken volgens de laatste trends. Zo vindt u altijd een badkamer die bij u past!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

900 m2 badkamerinspiratie

Op maar liefst 900m2 kunt u veel inspiratie opdoen voor uw badkamer of woonvloer. De realistische badkameropstellingen geven u een goed beeld van de diverse mogelijkheden. Niet alleen voor de complete badkamer kunt u bij ons terecht, maar ook voor losse producten als designradiatoren Sunshowers, (stoom)douches, badmeubels en kranen. Onze adviseurs denken graag met u mee in de mogelijkheden voor uw badkamerinrichting. Wilt u een persoonlijk ontwerp voor uw badkamer of toilet? Ook dat is mogelijk bij Tegels & Sanitair Hoogeveen.

 

Maak een afspraak

Ons team

Wij van Tegels & Sanitair in Hoogeveen zijn een echt familiebedrijf. Gerry Poel en zijn vrouw Emmy werken met veel kennis en passie aan het realiseren van droombadkamers. En dat doen ze niet alleen, maar samen met hun vakkundige team. We werken samen met veel aannemers en installateurs in de omgeving van Hoogeveen. Zo kunnen wij de volledige zorg voor de bouw en installatie uit handen nemen, heeft u één aanspreekpunt en is een goed eindresultaat gegarandeerd. Op die manier hebben we door de jaren vele tevreden klanten gekregen in Hoogeveen, Pesse, Spier, Wijster en Beilen.

Over ons - 2. STH Ons team
Onze tegels en woonvloeren importeren we veelal uit Italië en Spanje, waardoor wij kwaliteit kunnen leveren voor een goede prijs

Tegels

Jarenlange ervaring en vakkennis op het gebied van tegels maken ons bedrijf bijzonder. We hebben een grote tegelafdeling in onze showroom die de nieuwste trends laat zien. Om u een goed beeld te geven van de tegels en woonvloeren, hebben wij diverse vloervlakken in onze showroom. Van natuursteen tot aan keramische tegels en van houtstructuur tot aan betonlook. We importeren veel van onze tegels uit Spanje en Italië die uitblinken in kwaliteit en design.

LEES MEER

Over ons - 4. STH Specialiteitenblok
Over ons - 4. STH Specialiteitenblok

Vloerverwarming

Wist u dat tegelwoonvloeren perfect gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming? Met vloerverwarming krijgt uw woning een aangename en gelijkmatige temperatuur. De ochtend beginnen met koude voeten is dan ook verleden tijd. Al sinds 1999 zijn wij dealer van JK-vloerverwarming. Zij hebben een unieke methode ontwikkeld om vloerverwarming in te slijpen in de cementdekvloer. De verwarmingsbuizen liggen direct onder de tegels, waardoor de temperatuur sneller en nauwkeuriger te regelen is dan bij traditionele vloerverwarming.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Tegels & Sanitair Hoogeveen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Tegels & Sanitair Hoogeveen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties