Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Je badkamerspecialist in Hoogeveen

Tegels & Sanitair Hoogeveen

Bij ons familiebedrijf Tegels & Sanitair Hoogeveen staan kwaliteit en zorg centraal. Wanneer je een bezoek brengt aan onze ruime showroom, geven we je graag passend advies voor je badkamer. Je kunt bij ons diverse badkameropstellingen, tegels en sanitair producten bekijken volgens de laatste trends. Zo vind je altijd een badkamer die bij je past!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. STH 900 m2 badkamerinspiratie

900 m2 badkamerinspiratie

Op maar liefst 900m2 kun je veel inspiratie opdoen voor je badkamer of woonvloer. De realistische badkameropstellingen geven je een goed beeld van de diverse mogelijkheden. Niet alleen voor de complete badkamer kun je bij ons terecht, maar ook voor losse producten als designradiatoren Sunshowers, (stoom)douches, badmeubels en kranen. Onze adviseurs denken graag met je mee in de mogelijkheden voor je badkamerinrichting. Wil je een persoonlijk ontwerp voor je badkamer of toilet? Ook dat is mogelijk bij Tegels & Sanitair Hoogeveen.

 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Wij van Tegels & Sanitair in Hoogeveen zijn een echt familiebedrijf. Gerry Poel en zijn vrouw Emmy werken met veel kennis en passie aan het realiseren van droombadkamers. En dat doen ze niet alleen, maar samen met hun vakkundige team. We werken samen met veel aannemers en installateurs in de omgeving van Hoogeveen. Zo kunnen wij de volledige zorg voor de bouw en installatie uit handen nemen, heb je één aanspreekpunt en is een goed eindresultaat gegarandeerd. Op die manier hebben we door de jaren veel badkamers gerealiseerd in Hoogeveen, Pesse, Spier, Wijster en Beilen.

Over ons - 2. STH Ons team
Onze tegels en woonvloeren importeren we veelal uit Italië en Spanje, waardoor wij kwaliteit kunnen leveren voor een goede prijs

Tegels

Jarenlange ervaring en vakkennis op het gebied van tegels maken ons bedrijf bijzonder. We hebben een grote tegelafdeling in onze showroom die de nieuwste trends laat zien. Om je een goed beeld te geven van de tegels en woonvloeren, hebben wij diverse vloervlakken in onze showroom. Van natuursteen tot aan keramische tegels en van houtstructuur tot aan betonlook. We importeren veel van onze tegels uit Spanje en Italië die uitblinken in kwaliteit en design.

LEES MEER

Over ons - 4. STH Specialiteitenblok
Over ons - 4. STH Specialiteitenblok

Vloerverwarming

Wist je dat tegelwoonvloeren perfect gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming? Met vloerverwarming krijgt je woning een aangename en gelijkmatige temperatuur. De ochtend beginnen met koude voeten is dan ook verleden tijd. Al sinds 1999 zijn wij dealer van JK-vloerverwarming. Zij hebben een unieke methode ontwikkeld om vloerverwarming in te slijpen in de cementdekvloer. De verwarmingsbuizen liggen direct onder de tegels, waardoor de temperatuur sneller en nauwkeuriger te regelen is dan bij traditionele vloerverwarming.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Hoogeveen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Tegels & Sanitair Hoogeveen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Tegels & Sanitair Hoogeveen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken