Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
close
Afbeelding uit de showroom van Tegels & Sanitair Hoogeveen tegelafdeling Afbeelding uit de showroom van Tegels & Sanitair Hoogeveen tegelafdeling
Tegels & Sanitair Hoogeveen

Tegels

Tegels vormen de perfecte basis voor je woning. Ze zijn toe te passen op zowel de vloer als de wand en hebben een heleboel voordelen. In onze showroom in Hoogeveen kun je alle soorten tegels bekijken en ervaren. Wij vertellen je graag meer over onze tegels en woonvloeren.

Tegels - 1. STH Wand- en vloertegels in elke stijl

Wand- en vloertegels in elke stijl

In onze showroom tref je een grote tegelafdeling aan van ruim 400m2. Hier kun je op grote panelen een keuze maken uit de vele soorten en merken tegels die wij kunnen leveren. Zo krijg je gelijk een goed beeld van de uiteindelijke toepassing van de tegel. Of het nu voor je badkamer in Hoogeveen, woonkamer of bedrijfspand is: in onze collectie vind je tegels in alle kleuren, formaten en dessins. Ook natuursteen is mogelijk, zoals marmer, travertin en graniet. Wij luisteren graag naar je wensen en helpen je bij het vinden van je ideale wand- of vloertegel.

Tegels direct uit Spanje en Italië

Een deel van onze tegelcollectie importeren wij rechtstreeks uit Italië en Spanje. Hierdoor tonen we altijd de laatste trends in onze showroom. En met een magazijn van 1000m2 hebben wij een groot deel van de collectie op voorraad, waardoor we extra snel kunnen leveren. Wil je zowel binnen als buiten dezelfde sfeer creëren? Onze vloertegels van porcelenato zijn geschikt voor buiten én binnen, zodat je het terras bijna naadloos kunt laten overgaan in je woonkamer.

Tegels - 2. STH Rechtstreekse import uit Spanje en Italië

De mooiste tegelwoonvloeren

Steeds meer mensen zien de voordelen van een tegelwoonvloer. Een tegelwoonvloer is namelijk niet alleen mooi, maar ook erg praktisch in onderhoud. Tegenwoordig zijn er tegels in veel soorten en tekeningen. Zelfs een houten vloer kun je in look & feel evenaren met tegels. Bij ons kun je terecht voor een tegelwoonvloer die uitblinkt in kwaliteit. Wis je dat je tegelwoonvloer perfect gecombineerd kan worden met vloerverwarming? Zo krijg je woning nog meer comfort.

Tegels - 3. STH De mooiste tegelwoonvloeren /Tegels vragen om vakmanschap
Tegels - 3. STH De mooiste tegelwoonvloeren /Tegels vragen om vakmanschap

Tegels vragen om vakmanschap

Het plaatsen van tegels vraagt om vakmanschap. Je wilt immers dat de tegels er niet alleen mooi uitzien, maar ook met precisie zijn gelegd. Zeker de nieuwste tegeltrends als XXL-tegels, bijzondere legwijzes en de steeds dunnere vroegen vereisen vakkennis. Bij Tegels & Sanitair Hoogeveen hebben we de beste vakmensen in huis die met zorg en vakmanschap je tegelvloer leggen. Bij ons kun je erop vertrouwen dat je nieuwe badkamer of bedrijfs- of woonvloer prachtig gelegd wordt.

Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Hoogeveen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Tegels & Sanitair Hoogeveen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Tegels & Sanitair Hoogeveen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken