Tegels & Sanitair Hoogeveen
Tegels & Sanitair Hoogeveen
Stephensonstraat 12
7903 AV Hoogeveen
0528 271 120 - info@tegelsensanitairhoogeveen.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
Tegels & Sanitair Hoogeveen

Tegels

Tegels vormen de perfecte basis voor uw woning. Ze zijn toe te passen op zowel de vloer als de wand en hebben een heleboel voordelen. In onze showroom in Hoogeveen kunt u alle soorten tegels bekijken en ervaren. Wij vertellen u graag meer over onze tegels en woonvloeren.

  Tegels - 1. STH Wand- en vloertegels in elke stijl

Wand- en vloertegels in elke stijl

In onze showroom treft u een grote tegelafdeling aan van ruim 400m2. Hier kunt u op grote panelen een keuze maken uit de vele soorten en merken tegels die wij kunnen leveren. Zo krijgt u gelijk een goed beeld van de uiteindelijke toepassing van de tegel. Of het nu voor uw badkamer, woonkamer of bedrijfspand is: in onze collectie vindt u tegels in alle kleuren, formaten en dessins. Ook natuursteen is mogelijk, zoals marmer, travertin en graniet. Wij luisteren graag naar uw wensen en helpen u bij het vinden van uw ideale wand- of vloertegel.

Rechtstreekse import uit Spanje en Italië

Een deel van onze tegelcollectie importeren wij rechtstreeks uit Italië en Spanje, waardoor we altijd de laatste trends in onze showroom kunnen tonen. En met een magazijn van 1000m2 hebben wij een groot deel van de collectie op voorraad, waardoor we extra snel kunnen leveren. Wilt u zowel binnen als buiten dezelfde sfeer creëren? Onze vloertegels van porcelenato zijn geschikt voor buiten én binnen, zodat u het terras nagenoeg naadloos kunt laten overgaan in uw woonkamer.

  Tegels - 2. STH Rechtstreekse import uit Spanje en Italië

De mooiste tegelwoonvloeren

Steeds meer mensen zien de voordelen van een tegelwoonvloer. Een tegelwoonvloer is namelijk niet alleen mooi, maar ook erg praktisch in onderhoud. Tegenwoordig zijn er zoveel soorten en tekeningen, waardoor u zelfs een houten vloer kunt evenaren met tegels. Bij ons kunt u terecht voor een tegelwoonvloer, die uitblinkt in kwaliteit. Iedere tegel heeft veel verschillende prints, waardoor ze prachtig in elkaar overlopen. Wist u dat uw tegelwoonvloer perfect gecombineerd kan worden met vloerverwarming? Zo krijgt uw woning nog meer comfort.

  Tegels - 3. STH De mooiste tegelwoonvloeren /Tegels vragen om vakmanschap
  Tegels - 3. STH De mooiste tegelwoonvloeren /Tegels vragen om vakmanschap

Tegels vragen om vakmanschap

Het plaatsen van tegels vraagt om vakmanschap. U wilt immers dat de tegels er niet alleen mooi uitzien, maar ook met precisie zijn gelegd. Zeker de nieuwste tegeltrends als XXL-tegels, bijzondere legwijzes en de steeds dunnere vroegen vereisen vakkennis. Bij Tegels & Sanitair Hoogeveen hebben we de beste vakmensen in huis, die hoge eisen stellen. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe badkamer of bedrijfs- of woonvloer prachtig verwerkt wordt.

Tegels - Reviewblok
Tegels - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties